Lukijat

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Täytekakkua, täytekakkua!

Paper Shelter #100   Celebration - Juhlintaa
Happy Birthday!
Olen aikoinaan valinnut tämän digileimakuvan voitoksi ja tähän juhlateemaan se sopiikin paremmin kuin hyvin. Sivusto juhlii 100:tta haastettaan ja palkinnot ovat mahtavia, kannattaa tulla mukaan haasteeseen!!

Alimmaisena ruusuista vinoruutukuvioutua paperia. Leikkasin sen niin, että ruusut ovat reunoilla joka suunnassa. Leimakuvan värittelin ProMarekerilla ja sen taustalle tuputtelin keltaista Mementoa.
Lisäkoristeina kuvan raamipaperista kukkia lävistimellä. Keskustoina puolihelmet.
***
Sunnuntain rauhaa. Parin asteen pakkasessa ja pilvisessä säässä mennään. Laiskottelupäivä - taas? Olen lukenut urakalla tiiliskiven paksuista uutuuskirjaa Kennedyn murhan muutoksesta. Ihan totta!

Vain Stephen King voisi saada sen toimimaan niin, että menneisyyttä muutetaan ja presidentti pelastuu!! Mitä sitten tapahtuukaan ja kuinka se saadaan aikaiseksi... Sitä olen lukenut ja muu (työt!) saakin sitten jäädä hamaan tulevaisuuteen, on se niin kiehtova tarina.

2 kommenttia:

  1. Sievä kortti. Hauska leimakuva ja hyvät värit. On tosi hieno oivallus laittaa pikkukukat tuolla tavalla. Pitää laittaa korvan taa ;)

    VastaaPoista
  2. Such a pretty card. Love how you have coloured our image. Those little flowers really are the finishing touch.
    Thanks for joining in with our ‘Celebrations’ challenge at TPS this week and good luck
    Eileen x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!