Lukijat

perjantai 15. helmikuuta 2013

Tahtolapsoselle kortti

Stamp with Fun 198   Sketch - Luonnoksen mukaan
Paper Shelterin tomera tyttönen koristaa korttia lujatahtoiselle pikkuneidille. Onnitteluteksti näyttää kuvassa olevan ihan vinksallaan mutta se on vain näköharhaa ja johtuu ihan tykkänään kameran käyttäjästä...

Värittelin aika hempeillä väreillä, joukossa vaalean punaistakin, mutta koetin välttää liian imelää väritystä. Sinistä sen olla pitää ja neitokainen suostuu laittamaan mekon vain siipien kera! Muulloin ainoat oikeat ovat farkut tai vastaavat.

Taustalla sydämiä, onhan neitokainen kaikkein rakkain ja ainokainen. Valkoista raameina ja taustallakin piparireunainen palanen jossa kukkia kohokuvioituna.

Koristekukkien keskustoina tumman lilan väriset timantit.
***
Eilinen tanssikurssi oli hauskuudestaan huolimatta todellinen prässi. Kolme tuntia Buggia putkeen, mitä nyt aluksi verryteltiin rumballa ja pari kertaa käytiin tankkaamassa vettä keittiössä! En ollut ainoa jolla oli hiki :)

Tanssijoita olikin melkoinen joukko ja tällä kertaa myös tasaparit. Kaikki kun haluavat oppia jiven, fuskun ja buggin jossain muodossa. Kurssille voi tulla vaikka vain yhden kerran, tai joka kerta tai ihan miten vaan haluaa/ehtii.

Innokkaimmat lähtivät vielä kurssin jälkeen jatkoille Imatran kylpylään tanssimaan!

Tänään olen siivoillut ja pyykännyt ja valmistautunut iltaan. Olemme menossa kyläilemään ja siellä on tarjolla ruokaa. Luulimme menevämme kahville... Tekstiviesti kertoi asian laidan. No mikäs sen mukavampaa kuin päästä valmiiseen pöytään!   ...jo toisena päivänä peräkkäin. Eilenhän söin leimailuystäväni luona.

Huominen on sentään - oletettavasti - kotipäivä :)
---
Erityiskiitokset kaikille Ystänänpäivä korteista ja synttärikorteista! KIITOS! Olette ihania!
---

1 kommentti:

  1. Very nice card - like the motiv. Thanks for joining Stamp with Fun.
    Big hug
    Andrea-Emmi41

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!