Lukijat

torstai 14. helmikuuta 2013

Sydämellisesti Ystävänpäivänä

I Love ProMarkers 155   One for the Girls - Tytöille
Fine Valentine Day for You!
Kaikki tytöt eivät ole pinkin ystäviä vaikka sydämistä tykkäävätkin. Tämä tyttönen on jo aika aikuinen mutta sopinee kuitenkin haasteen teemaan :)

Hauska leimakuva aivan kiljui sinistä kaiken auringonkeltaisen ja oranssin pariksi. Muuten kortista olisikin tullut aika 'kuuma'. Nyt tämä on sitten kai 'cool'...

Alimmaisena kuvaa täkistä. Pehmoisella alustalla pehmoillaan Ystävänpäivän kunniaksi ja sydämiä tavoitellaan, hymy huulilla - vinosti tosin.

Onnittelut tulevat kuitenkin räväkälle omanlaiselle persoonalle ihan sydämestä!
***
Vietin lähes koko päivän itseäni paremmassa seurassa. Leimailin ja stanssailin ja nautiskelin tarjolla olevia herkkuantimia ja sainpa vielä hienon Ystävänpäivä lahjankin! Maljani on siis ylitsevuotavainen. Osaankin sopertaa vain KIITOS! ihanaiselle ystävälle nauruntäyteisestä ja tuottoisasta päivästä.

Sain nimittäin leimailtua lukemattomia toinen toistaan ihanampia kuvia ja stanssauksiakin aika monta! Nyt alkaa tulla upeita kortteja solkenaan :)

Illaksi tanssikurssille, joten kiirusta pitää, jos ei ihan nyt niin kohta ainakin...

4 kommenttia:

 1. What a fab card love all the texture
  Thanks for joining us at I love promarkers and good luck
  Tracey x

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Onnea tennarisukkien voittajalle! Sukkasi ovat jo "puikoilla" ja ehkä ensi viikolla jo sinun jalassa. Laitatko vielä sähköpostiini osoitetiedot niin saadaan palkinto perille. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. A gorgeous card, and I love the sunny colours.

  Thanks for joining this weeks challenge at I ♥ ProMarkers.
  Lorraine x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!