Lukijat

torstai 7. helmikuuta 2013

Romanttisesti pikku prinsessalle

Neljä vuotta on jo melkein kaikki sormet kädestä! Perhosista ja kukkasista pitävälle ja elämän ihmeitä suurin silmin katselevalle prinsessalle kortti luonnoksen mukaan. Käänsin luonnosta vajaan  kierroksen verran.

Paper Shelterin söpönen hahmo on digileimakuva jonka valitsin yhdeksi voitokseni. Värittelin sen hempeillä, lempeillä sävyillä.
***
Vihdoinkin tunnen olevani niin hyvässä kunnossa, että uskaltaudun lähtemään tanssikurssille. Tosin minun pääni menoksi oli tehty nerokas suunnitelma, joten olisin joka tapauksessa 'joutunut' sinne lähtemään :) Oli nimittäin järjestetty kuljetus ovalta ovelle, suunnilleen, pienen mutkan kautta, ettei tarvitse kävellä sitä viimeistä kilometriäkään tuulessa ja tuiskussa.

Ulkona tosin ei tuule, eikä tuiskua ja pakkastakin maltilliset 4 astetta... Kaunis ajatus kuitenkin ja kiitän jahka tapaan suunnittelijat illemmalla.

Suihkussa käyty ja muutenkin (henkisesti) valmistauduttu lähtöön. Katsoimme juuri armaani kanssa Suomifilmiä viisikymmenluvun lauluista ja kyllä siinä vähän tanssittiinkin! Oli Lasse Liemola ja Pirkko Mannola ja monia muita yhäkin tuttuja nimiä. Tosin aika lailla myös muistista kadonneita.

Edellisen päivän laulukavalkaadi oli ehkä monipuolisempi ja siinä lauloi Olavi Virtakin ja Annikki Tähti ja Laila Kinnunen ja... Nostalgiaa saatu jo kahtena päivänä!

Tosin tuolloin, viisikymmentäluvulla olin vasta vaaveli mutta monet tähdet olivat kiintotähtiä ja jokunen heistä esiintyy vieläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!