Lukijat

perjantai 22. helmikuuta 2013

Pikku Prinsessalle kortti ja hyvä sijoitus kortilleni

Passion for ProMarkers 186   Theme: Prince/Princess - including Crown - Prinssille tai prinsessalle, mukana kruunu
For a little Princess
Sain sopivasti kerrankin metallisen kruunun korttiin laitettua, kun haaste niin vaatii. Olen tosi huono käyttämään koristuksena näitä erilaisia riipuksia...

Kaunis kukkaisraami löytyi netistä ja kun tulostin sen, oli värit aika vähissä. Lopputulos ei ole ollenkaan alkuperäisen värinen mutta tähän korttiin juuri sopivan pinkki! Joskus vahingostakin siis seuraa jotain hyvää :)

Sydänboordia raameiksi kuvalle ja vaaleanpunaista väriä sydämien reunuksiin, vaikka se ei kuvasta näykään.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink and that's it!
***
Huomasin tulleeni viiden parhaan joukkooon! Jippii!! Poikakortilla vielä, jotka ovat aina yhtä haastavia tehdä. Kunniaa siis tuli, ei palkintoa :) Nyt vaan pitäisi keksiä miten saan sen näkyville tänne kun en löydä sellaista laatikkoa mihin se kuuluisi...Apua!

Tämä päivä on mennyt eilistä iltaa pois siivoillessa. Kantelin kesäkeitaan tuolit mökkiin sisään ja kasasin pulkat ja liukurit odottelemaan seuraavaa mäenlaskutapahtumaa. Roskaakin tuli aika lailla, vaikka suurin osa kertakäyttöastioista onkin - onneksi - poltettavaa tavaraa.

Saimme tuliaisiksi valtavan kimpun tulppaaneja ja hauskan ravistettavan lumisadejutun, sellaisen jossa yleensä on joulupukki tai kylä tai jotain muuta hauskaa. Tässä oli vaavelin kuva mallina mutta kuvan voi vaihtaa! Antaja ehdotti velmuillen, että laittaisin siihen kaksi kuvaa. Toisesa hymyilen ja toisessa olen vihainen. Voisin sitten laittaa aamiaispöytään armaani katsottavaksi millä tuulella ollaan...

Harmi vaan hyvää ideaa, kun olen aina tasaisen iloisella tuulella. niin aamulla, päivällä kuin illallakin :) Pitää siis keksiä jotain muuta kivaa siihen laitettavaksi.

Muutama makkara jäi grillille mutta niillekin löytyi ottaja - naapurin koiralle kelpaa hiukan kylmettynytkin. Ei siis tarvinnut bioroskiin laittaaa niitäkään. Hyvä!

5 kommenttia:

 1. Hi there. You have solved the theme really great.Love your pink card with the crown. A baby princess girl is borned:)

  Thanks for joining our challenge at pfp:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Käyhän kurkkaamassa blogiani, siellä on käynnissä haastearvonta.

  VastaaPoista
 3. Your baby card is adorable! I love the crown charm :) Thanks for joining us at Passion For Promarkers!

  VastaaPoista
 4. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card, Loreal!! Fabulous take on our Crown theme = thanks for joining us at Passion for Promarkers this week, Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!