Lukijat

torstai 28. helmikuuta 2013

Pakettikortti

Everybody-Art-Challenge #225   Tag - Pakettikortti
Aprikselta saamistani papereista jälleen yksi pääsi esille. Kauniisti kuvioitu taustapaperi toistaa nettikuvan värejä kuin olisi siihen vartavasten tehty!

Pari kiekuraa vielä ja vasta ostamastani nivaskasta reiänvahvistuspyörylä. Nyt pitää vain etsiä väreihin sopivaa nauhaa tai sitten värjään valkoista silkkinauhaa pätkän jollain kortin väreistä.
***
Tanssikurssi-ilta. Vihdoinkin siis 'pääsen' tanssimaan. Viime viikolla laskettiin mäkeä joten kurssi jäi väliin.

Ulkona 4 plussaa ja katoilta rymistelee viimeisiä lumia alas. Vesi tippuu räystäiltä ja lumet sulavat mukavasti. Asfalttitiet alkavat paljastua ja kuivua.

Ulko-oven päälle oli muodostunut pelottavan näköinen jää/lumi/jääpuikkolippa. Se piti armaani toimesta hakata alas, ettemme olisi saaneet niskaamme ulos mennessä. Hän lapioi tänään kaikkien ulkorakennustenkin ovien eteen pudonneet lumikasat rappusten lisäksi! Ihan mies, eikö?

Minä vaan kihartelin hiuksiani suihkun jälkeen ja muutenkin valmistauduin illan kurssiin.

Tiiliskivikirjakin tuli luettua ja siitä jäi paljon ajattelemisen aihetta. Lukekaa ihmeessä Stephen Kingin uutuuskirja 22.11.63!

Kuten joku kirja-arvostelija sanoikin: Ei tyypillistä Stephen Kingiä mutta upeaa. Eli ei mässäillä kauheuksilla ihan kamalasti vaan keskitytään enemmän kerronnan eteenpäin viemiseen.

Ps. Muistittehan jo ottaa osaa Apriksen arvontaan?

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!