Lukijat

perjantai 1. helmikuuta 2013

Kullan kimallusta, hopean hohdetta

Simon Says... Anything Goes - Mikä vaan käy
You are the Star of Your Live
Kullanväriselle kartongille leimasin hienon Ladyn ja puin hänelle pohjapaperista mekon ylle. Hartiahuivin ja hameenhelmuksen peitin kullankimalluksella. Hiuksiin ja lonkalle timantti koristeeksi.

Tähtihetkiin vielä kolme suurta välkkyväistä metallitähteä. Aluspaperi on oikeastaan jouluinen mutta tässä versiossa se on tosi juhlava, eikö totta?

Leimakuva oli kylkiäisenä lokakuun Craft-lehdessä.
***
Lunta satelee aina välillä ja ulkoportaat alkoivat olla lähes pyöreät polkeutuneesta lumesta ja jäästä. Siinäpä haastetta tälle päivälle! Hakkasin lapiolla jäätä ja kovaa lunta ja sain kuin sainkin portaat lähes sementille. Kolasin vähän tietä autolle ja liiterille.

Mätin lunta lapiotolkulla pois portaiden edestä isoon kasaan talon seinustalle. 

Postitäti ei tuonut tänään mitään! Ei edes mainoksia... Eilen toi vastavuoroisesti  paksun kasan lehtiä, mainoksia ja postia Aprikselta. Kiitos niistä mukana tulleista ostokseni lisäksi! Vasta tänään ehdin selata loput eilisestä postista, joten ei haitannut vaikka tänään ei tullutkaan uutta selattavaa :)

Ehdin kokeilla Aprikselta ostamaani embossaus ja debossaus levyäkin. En tosin vieläkään tiedä mitä se debossaus on. Aika ohut paperi pitää olla ja pehmeä alusta, ennenkuin kuviot tulevat näkyviin kaulimella painellen. Täytyy pyytää naapuriapua piakkoin, eli käyttää blogittoman Anjan vempeletta jos se hänelle sopii, että näen millaisen kuvion sillä saa aikaiseksi.

Tuputtelin leimasinmusteella kuvion läpi ja se onnistui jo paremmin. Saa nähdä milloin tulokset korttiin asti ehtivät!

Tänään petivaatteet vaihtoon ja entiset pesuun. Yritän aina parin viikon välein vaihtaa, eli kuun vaihteessa ja puolivälissä. Sain huiskaistua peittoja ja tyynyjä ovelta raikkaammiksi. Ulos niitä ei voinut jättää kun vähän väliä satoi isoja hiutaleita ja koko ajan on aika kosteaa muutenkin.

Uunissa muhii juustolla rikastettu kinkkukiusaus. Kaatelin siihen kermaakin ja nyt odottelemme vesi kielellä milloin päästään maistelemaan :)

4 kommenttia:

  1. This is beautiful! Love how you pieced her dress and the added stars! :) Thanks for playing along with us over at the Simon Says Stamp challenge blog! xo

    VastaaPoista
  2. Wau. Aivan huikea kortti. Upea leimakuva ja kauniit värit. Hienoa, että posti on löytänyt perille.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!