Lukijat

tiistai 12. helmikuuta 2013

Haikaran tuomisia

Sugar Creek Hollow #48   Feathers & Furs - Höyheniä ja turkkeja
 Baby Boy!
Kun ei saanut olla kukkakoristuksia eikä muutakaan tyttömäistä, tein kompromissin ja laitoin taustapaperin jossa hiukan kukkia muistuttavia kuvioita ja aavistus lilaakin sinisien sävyjen lisänä.

Hauska kuva sopii mielestäni haastesivun Vintage-henkeen. Koristuksena vain kolmiot ja raamitukset. Vaavelin nimi ja strategiset mitat mahtuvat tyhjiin kohtiin nurkissa.
***
Armaani vuoro kaunistautua. Tai eiväthän miehet kaunistaudu vaan käyvät komistautumassa :) Hieno olikin lopputulos kuten aina. Kun löytää hyvän parturin kannattaa käydä siellä aina. Sama tietenkin koskee myös kampaajaa.

Meillä molemmilla on ollut onnea löytää mieleisemme ja vielä omalta paikkakunnalta, ettei tarvitse matkata kauemmas etsimään.

Parturireissulla, kun nyt keskustaan menimme, kävin laittamassa kortteja postiin ja vein tilauskortteja ja kävimme vielä yhdessä kaupassakin täydentämässä lähinnä maitovarastoja. Muita herkkuja kaapit vielä pullistelevat :)

Huomenna matkaamme Savonlinnaan erikoishammaslääkäriin. Onneksi en minä, vaan armaani tällä kertaa. Miksi ihmeessä hammaslääkäri aina saa pelon läpättämään vatsan seutuvilla ja tuskanhien pintaan? Yhä vaan ja aina!

Talitintit sirkuttavat jo titityytä ja tikka hakkaa pontevasti viestejään.  Hiukan sekavin tuntein niitä kuuntelee. Varsinkin talitinttejä. Ne kun ovat osoittautuneet varsinaisiksi murhakoneiksi! Ainakin harva se päivä on lehdissä ja netissä kuvia niiden tappamista urpiaisista!!

Nollakelillä myös kevään airuet, jääpuikot kasvavat silmissä.

4 kommenttia:

 1. Ihanan ihanan ihanan ihana haikara ja vauva

  VastaaPoista
 2. Beautiful card, scene with the stork and baby is lovely. Thank you for joining us at SCH this week.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. Tosi söötti kortti. Kiva oivallus nuo kulmat, hyvät värit ja tosi kiva kuva. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. What a lovely image you have found. I love the vintage stork with the baby and your background papers.
  Thanks for sharing with us this week at Sugar Creek Hollow.
  Patti SCH/DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!