Lukijat

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Arvontaa Apriksella

Apris arpoo sen kunniaksi, että blogi täyttää 4 vuotta Naisten päivänä 8.3. Arvonta kestää 21.3.asti joten mukaan ehtii vielä Matti ja Maija Myöhäisetkin :) ...kuten minä esim.

Tehtäväkin on, eli jotain Pääsiäiseksi! Tässä minun jotain...
Hellyttävät pupuset kortissa ja lisänä vielä korillinen pääsiäismunia. Kuvan korissa tosin on joulupalloja kun ei ainuttakaan munanmuotoista mitään ollut kotosalla... Idea kuitenkin selvinnee näinkin.

Alimmaisena huivin kuvioita, saatu Aprikselta ja sitten leimakuva jonka ympärille kohokuvioin raamit ja kukkia koukeroiden kera. Kuviosaksillakin töitä piparireunuksen verran. Kukkaset lävistetty ja keskustoja leikelty pienemmiksi lävistetyistä kukista.
***
Ei tarvinnut kuin ajella kauppaan jo kotiin kun auto on melkein sen näköinen kuin ennen pesua :( Ruokaa kuitenkin on ostettava, eikä 7km matka ole mikään pikkukävely suuntaansa kun pitäisi kantaa ruokakassitkin.

Käytiin ihan Parikkalassa asti tällä kertaa kun auton toinen etulyhty on sammunut ja siellä on lähin autotarvikeliike. Ostettiin polleasti kaksin kappalein hintaan 2 euroa yhteensä. On sitten varalamppukin.

Kahviteltiin hienosti kun törsäämisen makuun päästiin uudessa Lumo-kahvilassa Simpeleellä. Olikin niin herkullinen marjaleivos, ettei moista ihan äsken ole kohdalle sattunut. Mustaa ja punaista herukkaa päällä ja suklaista kakkutaikinaa välissään rahka-juusto-seosta. Eikä ollut makea vaan raikas kokonaisuus!

'Kotiruokana' Mummon pekonipyäryköitä ja kermaperunoita. Siivutin tuoretta kurkkua ja laitoin kulhollisen luumutomaatteja kyytipojaksi. Ei hassumpaa.

Nyt jaksaa pitkälle iltaa, eikä sittenkään tarvita kuin viiliä ja puolukkasurvosta.

Olen toki kortteillutkin, enkä vain herkutellut ja luonut katolta pudonnutta lunta ja hakenut puita ja lämmittänyt uunia. Ettei nyt ihan laskottelun ja mässäilyn puolelle koko päivä sentään :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita. Kiva kun osallistuit ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Hienon näköinen kortti ja kaunis on myös tuo kori :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!