Lukijat

perjantai 11. tammikuuta 2013

Tyttövaavelille herttaisesti

Everybody-Art-Challenge #218   Pastel Colors - Pastell Farben - Pastellivärit
For a Little Prinsess
Hempeissä pastellliväreissä kuten useimmiten vaaveleille on tapana tehdäkin kortti. Sydänpaperia isoin ja pienin sydämin. Raamituksena kuviosaksillä leikattua vaaleanpunaista paperia ja raamituksina sydänboordia valkoisena.
Irralliset sydämet leikattu alimmasta paperista leimakuvan molemmille puolille.Puolihelmet kuvan nurkkiin ja rivin verran alareunaan.
***
Eilen alkoi tanssikurssi ja mukavaksi aluksi opeteltiin foksin askelia. Muutamia uusia kurssilaisia ja muutamia entisiä sekä miehissä, että naisissa. Tällä kertaa loppujen lopuksi kun myöhässä tullutkin huomiodaan, oli yhden miehen ylimäärä.

Niinpä opettajan naispuolinen apuri sai olla mukana tanssimassa enemmän kuin tavallista.

Hauskaa oli ja hiki tuli, kuten aina, vaikka kun saliin tulee, tuntuu siellä aika kylmältä. Se on kyllä hyvä vain sillä jo ensimmäinen kierros tanssien saa hien pintaan. 

Ihan ensin kokeiltiin kävelemistä musiikin tahtiin. Sitten perusaskeleet joita käveltiin piirissä ja sitten tosi toimiin, eli parin kanssa ja vielä paria vaihtaen aina muutaman tahdin välein.

Kun se alkoi sujua, opittiin käännökset oikeaan ja vasempaan ja kun sekin sujui enemmän tai vähemmän notkeasti, vielä siksakkia ja pysäytettyä pyörintää ja jopa sivulle kaartoa suman kohdalle sattuessa! Hupsista huijaa!

Onnittelin itseäni kun olen nainen. Miesparat kun joutuivat luotsaamaan meitä niillä oikeilla askelilla ja meidän tehtäväksemme jäi vain seurata perässä! Iisi biisi :)

1 kommentti:

  1. Onpa ihana tyttömäinen kortti.
    Minunkin tekisi mieli opetella foxia, ja muita vanhoja tansseja.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!