Lukijat

tiistai 29. tammikuuta 2013

Nallukka haahuilee

This is for You... I think...
Vähän eksyneen oloinen pikku-nalle haahuilee ison iso kukkanen kädessä ja rakkauskirje kainalossa. Kenelle sen antaisi?

Kohokuvioin kukkia leimakuvan paperiin ja palasiin jotka markkeeraavat nauhaa sivuilla. Leimakuvan alla pikkuruusuilla kuvioitua paperia ja alinna palapelinä tehty isommasta paperista, että sain nurkkiin kukkaryppäitä joiden alle ruusupaperin kulmat piilotin.

Värittelin pikkukukkasia leimakuvan väreihin ja laitoin puolihelmiä keskustoiksi ja pariin kukkaseen leimakuvan vierellekin.
***
Tänään syötiin nimeämätöntä kalaa perunamuussin kera. Etsin oikein tosissani mitä mahtoi pkaste sisältää kun oli ihan hyvää. Pakkauksessa luki, että kalan nimi löytyy parasta ennen päiväyksen yhteydessä lyhenteenä! En tullut hullua hurskaammaksi moisesta tiedosta, kun ainakaan suomenkielellä ei mikään lyhemmys liene a eikä pp. Olivatko ne kirjaimet sitten sitä kalaa vai ihan muita pakkausmerkintöjä, mene tiedä.

Ensi kerralla taidan katsoa pakkausta jo kaupassa, ennenkuin laitan sen ostoskärryyn. On mielestäni ihan kohtuullista saada tietää mitä syö. Vaikka se olisikin hyvää. Ja ehkä juuri silloin varsinkin?
 
Viiden asteen pakkanen ei tunnut missään!

Puitakin kävin hakemassa ihan noin vain, enkä puhkunut enkä puhissut ollenkaan! Muutenkin päivä sujui aika rauhallisissa merkeissä. Olisikohan kröhä jo hellittämässä?

Aamulla puhelin soi kun olin vielä nukkumassa ja kun vastasin, se vain kilahti ja sammui. Vaikka olin ladannut illalla! Kun sitten heräsin ihan oikeasti ja aamiainenkin oli syöty parempiin suihin, tarkastin puhelimesta mistä oli soitettu mutta siinä ei näkynyt mitään! Ja latauskin oli ihan täysi!

Kuvittelisin sen soineen unessani, ellei armaani olisi tuonut soivaa puhelinta keittiöstä minulle vuoteeseen. Merkillistä. Koko päivän odottelin, että joku soittaisi. Onhan asian oltava aika tärkeä jos aamuhämärissä soitellaan, eikö?

Lienee kuitenkin ollut väärä numero kun mitään ei ole kuulunut.

2 kommenttia:

  1. Ihana nallekortti.
    Minäkin pidin kuumetta viisi päivää ja meinasin mennä töihin. Onneksi ukko komensi lääkärille. Oli kouhkoputkentulehdus ja sain vahvat lääkkeet.

    VastaaPoista
  2. Suloinen nallukka kauniissa kortissa. Ihana hempeä värimaailma.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!