Lukijat

maanantai 28. tammikuuta 2013

Miehelle 40v

Allsorts Challenge 191   Masculine - Miehekästä
Metsässä viihtyvälle miehelle tasavuosijuhlaan kortti. Taustana lehtikuva. Onnea teksti saatu Aprikselta. Kohokuvioin sen lumihiutaleilla ja sipaisin sinistä pintaan.Samaa sinistä myös numeroihin ja nimeen ja hiutaleisiin vaikka se ei kuvasta kovin hyvin näykään.

Lumihiutaleen keskelle laitoin vaalean sinisen timantin.
***
Kerrankos sitä ihmeitä sattuu maailmassa: Menin apteekkiin kysymään mitä voisin ottaa yskimiseeni, enkä saanut mitään lääkettä! Luulisi kyllä, että apteekkarska olisi innolla myymässä vaikka mitä linimenttiä, vaan nyt kävi näin.

Hänen mielestään jos on köhinyt ja kähissyt ja puhkunut ja puhissut ilman sen kummempaa kuumeilua tai muuta flunssaan viittaavaa, pitäisi mennä kipin kapin lääkäriin. Ei auta apteekin ropit kuulemma tuollaiseen vaivaan!

No minä kun en ihan vähästä säikähdä, enkä usko jos komennetaan, ajattelin vielä jonkin päivän kuulostella, onko tässä nyt tauti päällä vai ihanko aito lorvikatari. Yskiminen kun kiihtyy heti kun ajattelenkin työn tekemistä...

Ennen ainakin sanottiin, että se vahvistaa mikä ei tapa ja yskä lähtee yskimällä.

Lunta on sadellut pitkin päivää kuurottaisesti. Aamulla rappusilla vain ohut silaus joka pöllähti pois itsekseen kun ovea avasi. Välillä paistoi aurinkokin kirkkaan siniseltä taivaalta ja kohta taas tuli isoja kauniita hahtuvahiutaleita alas taivaalta.

Käväisimme kylillä kahvittelemassa ja syömässä herkullista piirakkaa. Oli tarjolla toki muutakin mm rinkeleitä joita muut söivät juuston ja kinkun kera. Minusta kahvi vaatii makeita herkkuja, joten siihen kävin heti käsiksi. Hyvää oli. Otin isoimman palasen.

Kylässä piti käydä ihan asian perästä. Kirves on nimittäin hukkunut johonkin hyvään talteen. Ei ollut missään niistä paikoista joissa sen olisi pitänyt olla, tai joista sen useimmiten olemme löytäneet. Nyt on ihan pois juossut.

Siispä lainasimme luvan kera kahvipaikasta kirvestä, että armaani pääsee pilkkomaan koivut jotka on kaatanut ja pätkinyt saunarannassa.

Yleensähän kaikki kadonneet löytyvät heti kun ostaa uuden, joten harkitsimme kyllä sitäkin vaihtoehtoa. Uuden ostamiseen olisi kuitenkin tuhraantunut enemmän aikaa (ja rahaa), kun lähin kirveskauppa on Imatralla.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Ja aikasta kiva käsittely tuolle tekstille, pitääkin laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 2. Great work and thanks for joining in with my challenge over at Allsorts this week
  x catherine

  VastaaPoista
 3. This is so very gorgeous. Thank you for joining us at Allsorts this week, good luck x

  VastaaPoista
 4. Fab card, Thanks for joining us on the Allsorts challenge this week, hugs Samantha x

  please consider turning off word verification on your blog... it puts a lot of people off leaving a comment,,,

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!