Lukijat

perjantai 25. tammikuuta 2013

Kaimalla namuja tarjolla!

Leikkaan Mervi tarjoilee kuukauden ajan namusia.


Mukaan namujahtiin ystävyyskortilla
Simon Says... Let's get Paper Piecing - Puetaanpa leimakuvaa
Ystävyyttä yli rajojen on monesti tämä kortteilijoiden välinen samanhenkisyys. Uusia ystäviä voi saada niin haasteiden, blogien, kuin kortteilutapahtumienkin kautta.

Harvoin käyttämäni leimasin pääsi tuulettumaan ystävyyskorttiin. Osallistun sillä samalla Simonin haasteeseen jossa leimakuva puetaan kuviopaperiin, eli leimaillaan varsinaisen kuvan lisäksi esim. kuten tässä, mekot kuviopaperille ja liimataan paikoilleen.

Paperisia kukkia lisäkoristeina vähän kaikkia kokoja ja muotoja :)
***
Olen tehtaillut kortteja oikein urakalla nyt kun vihdoin on isot kasat teippirullia jälleen laatikossa :) Aika moni jo kannen saanut kortti odotteli sisälehtiään ja taustan tekijäleimatkin uupuivat kaikista joita en ollut tehnyt tilauksena. Nyt sitten vino pino tulossa esillepantavia. Hyvä niin. Silloinhan kortteja kannattaa tehdä kun on aikaa ja intoa!

Kun jouluaikaan meillä oli makuuhuoneenkin ikkunassa metallinen tähtilamppu loistamassa, totuimme aika valoisassa nukkumaan. Nyt alkoi tuntumaan, ettei edes vessaan osaa yöllä mennä kun on niin pimeää... Armaani hankki neljä valaisevaa pötkyä jotka voi liittää toisiinsa ja kiinnitti sen ikkunan yläpuolisen koristelistan taakse. Valo tulee katon kautta, eikä häikäise.

Tältä tämä taikasauva näytti ennen paikalleen joutumista
Hauskoja pallukoita, eikö? Ja vessaankin näkee mennä törmäilemättä huonekaluihin :) Kokeilimme sellaista pistrasiaan laitettavaa yövaloa mutta se on aivan liian himmeä ja liian alhaalla. Näkee kyllä missä on ovi mutta kun sitten palaa takaisin valoisasta kylppäristä, sokaistuu, eikä himmeä valo auta yhtään.

Valon jättäminen kylpyhuoneeseen ja ovi raolleen, oli myös yksi vaihtoehto mutta se systeemi valaisi liikaa makuuhuonetta.


2 kommenttia:

  1. Wau ihana kortti ja hieno leimasin!
    Kiitos ystäväiseni osallistumisesta Karkkihaasteeseeni ja onnea arvontaan;-))m

    VastaaPoista
  2. Super cute card! Thanks for playing along with the Let's Get Paper Piecing Challenge over on the Simon Says Challenge Blog this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!