Lukijat

torstai 31. tammikuuta 2013

Ihanainen Maribel kukkien keskellä

Everybody-Art-Challenge #221   Monochom Blue - Yksiväristä sinistä
Happy Birthday
Tapetti boordia raamitus. Leimakuvan alle kohokuvioituja kukkia ja vielä lisäksi koristeenakin kukkia. Värittelin ne teeman mukaisesti sinisillä sävyillä joita löytyy myös boordista.

Maribellin väritin vain hieromalla sinistä himmeästi koko kuvan yli, hiukan vahvemmin reunoille.
***
Päivä Savonlinnassa armaani kera. Kumma kyllä Tiimarista ei löytynyt mitään ostettavaa! Suomalaisesta Kirjakaupasta ostin askartelulehden ja vähän paperia. Siis tosi maltilliset ostokset. Johtui ehkä siitäkin, etten todellakaan tarvinnut mitään...

Käytiin toki myös kahvilassa ja herkuteltiin molemmat omalla tavallamme. Minun on ihan pakko tilata Brita-kakkua jos sitä on tarjolla. Armaani ei pääse yli mansikkakakusta. Tällä kertaa se oli tosin vadelmaista mutta sekin sopi hänelle.

Lidlissä vielä kotimatkalla hankkimassa poreilevia magnesiumeja. Ne ovat siellä tosi edullisia ja maistuvat kivasti sitruunalta. Ostan aina kolme pötköä kerralla kun ei seuraavasta käynnistä ole tietoa. Sieltä armaani löysi henkilövaaka! Siis sitähän meillä ei ole ikinä ollut ja sehän on ihan välttämätön kapine. Miten kummassa olemmekaan ennen selvinneet ilman sitä?

Kuulemma pitää tietää lihooko vai laihtuuko. Eikös sen tiedä vaatteistaan? Jos kiristää, olet lihonut, jos alkavat roikkua, olet laihtunut. Mitä väliä sillä on paljonko?

No vempele on tosi tyylikäs musta ja ohut ja raitainen ja digitaalinen. Passaa meidän urbaaniin sisustukseen ihan napisti :) Mutta yksi vika siinä kyllä on: Nyt olen aivan liian painava! Siinä on varmaankin joku vika kun näyttää niin kamalaa lukemaa heti kun astun sen päälle. Armaalleni näyttää paljon vähemmän. Siis suhteessa pituuteensa. Epistä!

Ei minun ihan kaksimetrinen tarvitsisi olla mutta ei paljon puutukaan, että olisin ihannepainoinen...

3 kommenttia:

 1. A wonderful card, a fabulous design and papers. Maribel is beautiful - so exquisite!!!

  Thanks for joining us Everybody Art Challenge,
  hugs
  Heather xx

  VastaaPoista
 2. Miulla on tämä kortti..jkin siinä kiehtoo vaikka en ole sinisen ystävä...ehkä raaskin sen jollekin laittaa.. =) Iiris.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!