Lukijat

perjantai 7. joulukuuta 2012

Adventtia ATC-korteissa

Eilen juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivää ja tänäänkin vielä koosteen muodossa TV:ssä. Mutta aika iso juttu on myös Adventti, josta tällä kertaa teimme ATC-kortit.

Merisiniltä tuli kynttiläkortti:
Kuvassa on kynttiläasetelma Merisinin kotoa. Hienot koukerokoristukset raamittavat juhlavaa kattausta. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun kortissani veisataan:
Sain idean Macan kommentista jossa hän kysyi menenkö veisaamaan hoosiannaa ensimmäisenä adventtina. En mennyt mutta kauneimmat joululaulut varmaan menen veisailemaan :) Tässä ATC-kortissa lapsoset innolla lailamassa. Värittelyt minimissään ja tuo alareunan kimallus harmittaa vieläkin :( Kortista kun tuli liian kapea ja minä hätäpäissäni liimasin kaistaleen enkä ollenkaan ajatellut kortin muuta tunnelmaa...
---
Eilinen meni rattoisasti juhlatunnelmissa, vaikka emme mihinkään juhlimaan menneetkään! Saunottiin jo iltapäivällä ja saunapuhtaina otettiin itsenäisyyden juhlijat vastaan kotisohvalla TV:tä katsellen. Kuluu se päivä mukavasti niinkin :)Tänään olen kuumentanut kynttilöihin kuvia sekalaisella menestyksellä. Kun ei ole kuumailmapuhallinta kokeilin tavallisella kuivaajalla. Sormet siinä meinaa palaa vaikka kädessä on lämpöhansikas! Tuloskin oli aika vaatimaton. Huomasin ainakin kynttilät väärän värisiksi. Valkeiltahan ne näyttivät kunnes kuumensin pintaan kuvan valkealla servetillä. Ei ollutkaan ihan oikeaa sävyä.  Ostin sitten ihan valkeita vaan ne vuorostaan liian lyhyitä valitsemalleni kuvalle.

No tekevälle sattuu, enkä suinkaan ole antanut periksi vaan jatkan harjoittelua!

1 kommentti:

  1. Sinullahan on mielenkiintoisia kokeiluita. Molemmat kortit ovat hienoja, laulajat niin tosissaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!