Lukijat

maanantai 26. marraskuuta 2012

Kissa ja kuusenpallo

Simon Says...Dawny's Sketch
Merry Christmas
Tämä kissa halusi ehdottomasti auttaa kuusenkoristelussa :) Laitoin koristepallosen poskeen glossya ja pyöräytin sitä valkeassa kimalteessa. Aika hauska efekti! Vasta jälkeenpäin hoksasin, että olisi tietenkin pitänyt käyttää kultahippusia!

No nyt mennään tällä ja sillä siisti.

Punaisia ja valkeita papereita vuorotellen ja upeaa leveää punaista nauhaa jossa kultaiset ja vihreät raidat. Hieno valmis teksti punaista ja kultaa, siinäpä kaikki mitä iloiseen joukorttiin tarvittiin!
---
Joulukortteja tulee nyt aika vauhdilla joten pitää laittaa esille kaksikin päivässä. Ihan hauskaa niiden tekeminen on vaikka alku olikin nihkeä. En meinannut millään päästä jouluiseen vireeseen kun vettä satoi ja lämpöasteita oli (ja on vieläkin).

Nyt kuitenkin on ihan jouluinen fiilis, johtuen siitäkin, että olen penkonut kaapeista kaikki joulukamat esiin. On kynttilöitä ja tonttuja ja koristusta jos jonkinlaista. Ajatuksena oli tarkistaa mitä jo on ja mitä pitää ostaa.

Ainakin kaksi kynttelikköä puuttuu ikkunoilta. Ne ovat sanoneet sopimuksen irti, ei lamput loista vaikka johdon seinään lykkään! Sopivasti Tokmannilla on tarjolla led-valoilla vanhanajan kynttelikköjä, joten jos ehdin, niin niitä pitää katsastaa ehdottomasti sillä silmällä, että olisiko niistä meidän uusiksi ikkunakoristeiksi.

On ollut tapana laittaa sähköinen kynttelikkö joka ikkunalle ekana adventtina.

Ulkovalosarjakin on hankintalistalla. Mokomat ovat tosi lyhytikäisiä. Joka vuosi joutuu ostamaan ainakin yhden niitäkin! Jospa nämä led-jutut olisivat mainosten lupausten mukaisesti kestävämpiä ja vähemmän sähköäkin kuluttavampia.

Huomenissa matkaan siskoa helssaamaan Savonlinnan suuntaan ja samalla saan katsastettua Tokmanninkin tarjonnan. Tietty myös muut kaupat käydään läpi :)

2 kommenttia:

  1. What a cute kitty! Thanks for playing along with the Dawny's sketch challenge over at the Simon Says Stamp Challenge Blog!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti, taidan ottaa mallia, kissaa minulla ei ole, mutta noista paperien asettelusta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!