Lukijat

lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulukortti Bingoillen

Lauran korttihaaste 60   Bingorivini: Kuusi - Tekstileimasin - Vihreä
Löysin ilokseni joulupaperilehtiön jossa on jopa suomenkielellä joulutoivotuksia! Sehän piti teitty ostaa kun kortteja aletaan tarvita näin joulun lähestyessä kasapäin. Tämäkin on mallia 'nopeasti' :)

Eli pohjapaperi, kuusikuvio aukkona vihreässä soikiossa ja alle valkoinen paperi. Tekstin leimasin valkealle ja raamitin samalla vihreällä kuin kuusijuttu. Vielä kuviosaksilla piparia reunoihin ja kortti onkin viimeistelyä vailla.

Ripottelin sinne tänne pohjapaperille pieniä valkeita ja vihreitä tähtiä ja sain siinä sivussa sormet liimaan ja joaka toisen tähden vinksin vonksin, vaan haitanneeko tuo.
---
Vuodatus ei anna laittaa kuvia teksteihin joten hyppäsin tänne laittamaan haastekortin, etten ihan ilman voittomahdollisuutta jää.

Aika menee kuin iltamissa, vaikka vain kerran viikossa kävisi tanssimassa kurssilla :) Siellä olikin ekstrahikistä kun opeteltiin buggia. Eihän siinäkään askeleet kovin kummoiset ole, vaan ne kiemurat! Lohdullista kyllä tätä tanssia osaa jokainen, joka osaa kävellä, väitti opettajamme. Siinä kun vain marssitaan läpi kappaleen.

Helppoa kuin heinänteko! Tosin jokainen joka joskus on heinää tehnyt tietää, että tuo totuus on ainakin valhetta. Rankkaa työtä on viskoa hangolla heiniä, tai leikata sitä sirpillä, tai mättää traktorin lavalle, tai... Hoksaatte varmaan jo mitä tarkoitan :)

Mutta hauskaa se tanssiminen on, meni sitten askelet oikein tai ihan omintakeisesti jotenkin sinnepäin.

5 kommenttia:

 1. Upea tuo kuusi! Oikein kaunis kokonaisuus

  VastaaPoista
 2. Ihanainen kortti:) Enkä olis hoksannut että tuo kuusi on aukko, kuten varmaan nuo tähdetkin...kiva idea:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kokonaisuus! Aivan mahtava idea tuo aukkokuusi. :)

  VastaaPoista
 4. Hienon kortin olet taas tehnyt!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!