Lukijat

torstai 1. marraskuuta 2012

Halloween ATC-kortit

ATC-korttevaihtomme aiheena oli Halloween. Merisiniltä tuli kimaltavien kylkiäisten kera noitamainen kortti
Kimaltava tähtönen valaisee muuten tummuvaa yötä, kun noita huristelee luudallaan Halloween bileisiin! Noita luutineen kohotettu hienosti alustastaan ja näyttää todella lentävän.Taustalla mystinen kellohahmo ja mukaan haluavia lepakoita...

Minun kortissani neitokainen on maalautunut juhlan kunniaksi
Kaulassa roikkuu taikuuden käsikirja ja kissakin on valmiina odottelemassa, joko lähdetään. Lepakot, mustat kyyneleet ja kimallukset ompeleiden lisäksi Halloween rekvisiittaa... Taustalle piirtelin vielä hämmentäviä hämähäkinverkkoja.
---
Meillä Halloween jäi juhlimatta niin viikonloppuna kuin eilen illallakin. Ei näkynyt edes siihen viittaavia koristuksiakaan. Pöydillä on vain kynttilöitä siellä täällä ja nekin vihreitä.

Otimme sentään pikarillisen likööriä (minä) ja 12 vuotta vanhaa wiskiä (armaani) mutta siihen ei ollut syynä Halloween...

Tänään näyttää taivaskin itkevän kun lähes koko päivän on tihuuttanut ja paksu lumipeite joka vasta pari iltaa sitten satoi, on sulanut kuravelliksi. Tosin ei olisi vielä ollut aikakaan talven alkaa mutta ei olisi kyllä kurakelinkään aika!

Toiveissa olisi lämmintä, kuivempaa, vähätuulista ja sinitaivaista syksyä tuonne lähelle joulua, pliis!

1 kommentti:

  1. Oliko Halloween viime viikonloppuna? Sitä yhdessä porukassa mietittiin tänään, eikä kukaan tiennyt.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!