Lukijat

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ellei jouluna ole lunta...

Sugar Creek Hollow #37   One for the Boys - Pojille 
Santa can come this way too...
Ulkomaillahan joulupukki ajelee taivaalla porojen vetämällä reellä, vaan täällä Suomessa milloin milläkin pelillä on perille päästävä. Eli jos ei ole lunta voi vaikkapa päräyttää moottoripyörällä lapsosten luo lahjoja tuomaan!

Hauska kuva löytyi netistä. Raamitin sen kuviosaksilla punaisesta kartongista leikaten. Samaa punaista löytyy ihmettelevien  tipusten tonttuhatuista ja ryntäistä.

Hymyn huulille saava taustapaperi on vuodentakaisen joululehden kylkiäinen, tai oikeastaan vain tähän juuri sopivan kokoinen palanen sitä löytyi.

Tuulimarjalta saatu hieno iso lumihiutale ja sen keskelle lävistin punaisen pienemmän ja laitoinpa pari punaista timanttiakin korttiin :)
---
Olen lukenut melkein yhdellä istumalla ratkiriemukkaan kirjan satavuotiaasta joka karkasi ikkunasta juuri ennen juhliaan. Historia ei ole vahvin puoleni mutta tämän kirjan luettuani olen suorastaan tietoviisas jopa kulissientakaisista tapahtumistakin, eli tiedän nyt miksi Vladivostok paloi ja kuka tapasi Mao Tse Tungin vaimon ja miten Balilla hoituu vaalikampanja....

No siinä sivussa löytyy jopa jokunen miljoonakin ja onpa siellä lempeä ja muitakin tunteita... Nauraa saa kyllä vatsajumpan verran lähes joka sivulla. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat  pidentää elämäänsä :) 
 
 Jonas Jonasson: Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. WSOY
---
Muuna aikana ole tietenkin kortteillut ja tehnyt listoja mitä pitäisi löytää Tampereen messuilta ja mitä ottaa mukaan kun siellä olen kolmena päivänä! Kaikki pitäisi mahtua pariin kassiin jotka eivät saa painaa enempää kuin jaksan puuskuttamatta kantaa.

Onneksi tai onnettomuudeksi, vaatevarastoni ei ole kovin suuri joten se puoli hoituu kassillisella ja siinä on jo jotain yöksikin ylle vedettävää. Kenkiä on kai otettava niin jalkaan kuin sisällä seisomiseen ja kävelyynkin ja tietty naisihmisten perusarsenaali aamuiseen restaurointiin, ennenkuin ihmisten ilmoille voi ajatellakaan astuvansa...
 
Kännykkään on otettava laturi, se kun ei tykkää yhtään viileästä, kylmästä puhumattakaan, vaan vetäisee virrat pois sen siliän tien. Mokoma vempele on paitsi hölmön mallinen myös suhteellisen painava kapistus. Siis se laturi, ei puhelin.

Matkalle ristikoita ja naposteltavaa. Mikäs matka sellainen on jolla ei ole eväitä? Ne aion pakata vastaostamaani Koukussa Kortteihin kassiini! Jos siis näet jonkun kanniskelevan mustaa kassia joka pullottaa eväistä, eikun juttelemaan vaan :) Olisi kiva tavata kortteilijoita! Paikallahan on tietty jo joitakin esittelemässä tuotteita ja myymässäkin mutta heillä tuskin on paljon aikaa juttelemiseen tai varsinkaan kahvilassa glögileivoksien syömiseen....

Tampereella tavataan!   ...ja sitä ennen huomenna tällä samalla paikalla, kun laitan esiin ATC-kortti-vaihtomme tulokset... :)

3 kommenttia:

 1. just toooo cute...love santa on the bike...just great loveyour background paper...thanks for joining us at sch this week...

  VastaaPoista
 2. Soooo cute!! Great image!! Thank you for joining us at Sugar Creek Hollow!!
  Hugs
  Heather

  VastaaPoista
 3. Huomenna olen minäkin Tampereelle menossa. Etsitään toisemme vaikka kiven alta, että nähdään :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!