Lukijat

perjantai 21. syyskuuta 2012

Urheilua ATC-korteissa

ATC-kortti-vaihtomme aiheena Merisinin kanssa oli URHEILU. Merisiniltä tuli oikein viimeisen päälle urheilua.
Upeita naisvoimistelijoita ja vielä mitaleitakin! Oikein sinivalkoisissa väreissä, eli suomalaista naiskauneutta! Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.

Minun kortissani urheillaan moottorin voimin.
Aika vanhalta näyttää tämä kuva. Lienee moottoripyöräilykisojen alkuajoilta. Leimailin korttipohjaan mustavalkeita ruutuja ja viivoja riveittäin ja liimasin kuvan suunnilleen keskelle. Kortti syntyi siis ihan itsekseen :).
---
Tänään on nimipäiväni ja se kuuluu sarjaan 'melkein meinasin aikoa alkamaan'. En siis ole saanut mitään näkyisää tehtyä :) Postit hain ja sain kortin siskolta. Netin avasin ja siellä lapsenlapseni toivottivat hymyilevän kuvan kera onnea ja lapseni siinä sivussa mukana onnitteluissa. Kiitokset jokaiselle muistaneelle.

Tietenkin myös kortteiluystäviltä on satanut onnitteluja. Kiitokset jokaiselle erikseen ja yhdessä.

Niinpä olenkin vain ollut ja kortteillut. Sain sentään puolukkapiirakan uuniin ja pikkupulliakin valmiista pakasteesta paistoin. Kärräsin vähän kiviä entisten joukkoon mutta sadekuuro ajoi sisään. Nyt taas paistaa aurinko kuin ei koskaan olisi satanutkaan, vaan koska ehdin jo suihkussa käydä pesemässä työstä aiheutuneet hiet pois, en taida viitsiä mennä jatkamaan sitä kivihommelia loppuun...

Siispä oleskelen odottavalla kannalla. Kahvivieraita on tulossa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!