Lukijat

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Enkelilapsonen, Amoriini, kerubi?

Leila-Mumman ATC-haaste #2     Enkeli - Angel
Tässä kortissa lienee enkelilapsonen naisen sylissä. Onhan se enkeli joka tapauksessa, onhan? Ainakin tuo kuva puhutteli minua ja halusi valmistua kortiksi, eikä edes sellaiseksi kuin olin sen suunnitellut!

Ihan koko ajan paperit ja kuvat vänkäsivät eri kohtiin kuin olisin halunnut :( Kääntelin ja vääntelin alimmaistakin joka suuntaan. Samoin noita kukkia. Ensin oli vain pikkuisia sitten isompikin halusi mukaan!

Raameja kokeilin valkeana, mustana ja ruskeana - Sitten lopuksi jäi nuo luonnonvalkeat ja punertava. Nurkkia ja reunoja suttailin tummanharmaalla ja annoin kortin muotoutua millaiseksi halusi.
_ _ _
Luin kirjasta joka käsitteli vanhenemista, että kun on ylittänyt noin kahdeksankymmentä vuotta alkaa viikossa olla joka toinen päivä perjantai! Sillä kuvattiin ajan kiiruhtamista. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika tuntuu kuluvan.

Minulla on menossa se ikä jolloin tuntuu, että hei joko taas on perjantai huomenna...

Siinä havainnollistettiin vanhenemista myös kuvaannollisesti. Kun aikuisuus ja varsinkin vanhuus oli kaukana, se häämötti kaukaisessa horisontissa. Vanhemmiten näkee jo lähes horisontin taakse tai ainakin se on jo hyvin lähellä. Hmm. Horisonttiin ei ole tullut katsottua ihan vähään aikaan. On sen verran mäkistä ja metsäistä tämä asuinseutu, ettei edes järveä näy kun puissa on lehdet tai lumitaakka, vaikka se on ihan vieressä!

Ensi kertaa kylään tulijat hämmästelevätkin kun olemme kertoneet asuvamme rannalla, että missä se ranta oikein on?

Edes kaksi puita kaatanutta myrskyä eikä armaani moottorisahoineen ole saaneet niin paljoa aukkoja tehtyä, että näkyisi järven selkä.

Minusta niin on ihan hyvä. Maisemassakin saa olla mukavia yllätyksiä. Pihapiirin ympärille ei toki aitaa maalla tarvita mutta puilla ja pensailla on kiva rajata pihapiiriä ulkorakennusten lisäksi. On ihan oma piha, ei vain tontti tai maatila tai mikä nyt kenelläkin on.

2 kommenttia:

  1. Todella upea kortti ja niin kauniit materiaalit.
    Kiitos Mervi osallistumisesta atc haasteeseeni ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!