Lukijat

lauantai 4. elokuuta 2012

Ruusu ja kultaista nauhaa

Jotenkin viikonloppu tuntuu aina vähän juhlallisemmalta kuin arkipäivät. Johtuneeko tuo siitä, että aamua ei aloitetakaan kaurapuurolla vaan pekonilla ja munilla?

Juhlavassa tunnelmassa syntyi kultanauhainen ruusukortti:
Taustana dramaattista mustaa pitsiä. Mustalla rajasin kuvankin ja tekstin ja vielä komeat kultanauhatkin joissa kimaltavat vihreät timantit!

Kummallisissa tunnelmissa tosiaan tämä päivä on mennyt. Itsekseni kupeksin kotosalla armaani kerätessä ahkerana mustikoita aamumärässä metsässä.

Olen miettinyt tuota yhdessä ja erikseen olemista ja mielestäni joskus on hyvä olla erossa. Jos ei nyt sentään erilleen muuttaen, niin eri asioita tehden. Työikäisenä se meni tietenkin niin ihan huomaamatta kun molemmilla oli omat työt ja sen mukana kaveripiiri ja joskus jopa edustustehtäviäkin.

Eikä aina tarvitse edes harrastaa yhdessä kaikkea. Jos toinen tykkää savikiekkoammunnasta niin toinen voi vaikka virkata pitsejä. Kumpaakaan noista emme kyllä harrasta, ne olivat vain esimerkkejä :)

Vaan kyllä sitä yhteistä aikaa pitää löytää vaikka kivenkolosta. Silloinkin kun lapset ovat pieniä, ehkä jopa etenkin silloin! Ja sitten kun teinit saavat elämän myllerrykseen. Silloinkin on hyvä muistaa, että me olemme pari ja me olemme ne aikuiset...

Kaikki on hauskempaa kahdestaan. Varsinkin ikävät tehtävät jotka kuitenkin on pakko tehdä. Myös niitä mukavia juttuja on hyvä muistaa harrastaa yhdessä! Kyllä vanhanakin jalka nousee ja silmä kirkastuu kun armas kietaisee käden vyötäisille ja vie tuliseen tangoon :)

Kovin kummallisia ei yhteisten tekemisten tarvitse olla. Riittääpä saman pöydän äärellä ratkotut ristikotkin yhteiseksi tekemiseksi. Kas kun toinen tietää tekniset asiat ja toinen ne arkiset. Voi kysellä ja vaihtaa tietojaan, tulevat molempien ristikot tehtyä ja joskus jotain ihka uutta tietoakin jää päähän. Vaikkapa seuraavaa ristikkoa varten :)

2 kommenttia:

  1. Dramaattinen kortti! Upea!
    Niin oikeassa olet tuosta yhdessä/erikseen tekemisestä - meillä nyt se vaihe kun on niitä melkein teinejä...

    VastaaPoista
  2. Upea kortti taasen !
    Oikeassa olet asioista. Meillä vaan on mennyt elämä enimmäkseen erikseen tekemisessä. Yksityisyrittäjän arkea... Nyt kun miehen sydänleikkaus pysähdytti, niin minusta on ollut aivan ihanaa, kun on ollut toisenlaista aikaa ja hän on ollut kotona. Ollaan istuttu torin penkilläkin pari tuntia, mitä ei aiemmin ole ikinä tapahtunut..Kuitenkin ihanaa yhdessä oloa on ollut yli 40 vuotta... :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!