Lukijat

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hymyilevä 1-vuotias

Leila-Mumma haastaa Resepti ATC-kortin tekoon.
Jo aika iso, olenhan?
Resepti: - Käytä sanomalehteä - Käytä leimasinta -Kiiltokuvia - Pitsiä - Puolihelmiä - Perhonen. Kaikkea tuota löytyy kortistani! Aina kun näen pitkän listan, ihmettelen miten ihmeessä voi niin pieneen tilaan saada kaiken mahtumaan ja useimmiten kortissa olisi tilaa vielä vaikka kuinka :)
---
Laitoin juuri Koukussa Kortteihin sivulleni oikein värikylläisen kortin syksyyn ehtineelle pariskunnalle hääpäiväkseen. Aivan liian harvoin tulee tuolle sivustolle kortteja laitettua :( Johtunee suurimmaksi osaksi kyllä laiskuudestani mutta osasyynä on kyllä sivuston vaikeaselkoisuus.

Kaiken uuden oppimiseen on aina aikamoinen este ihan minussa itsessäni. 'Enkä kyllä ala erilailla tekemään'. 'Tämä vanhahan on ihan hyvä tapa, miksi pitää taas opetella jotain uutta?'

Kauhulla luin Facebookista, että Java-ohjelma pitäisi poistaa pikimmiten. Mitä? Miten sitten laskut maksetaan netissä? Laitoin juuri viime viikolla tuon mainitun ohjelman seiska version kun pankki ei alkanut aukeamaan vaan väitti, ettei minulla ole Javaa!

Edellisellä kerralla sain laskut maksettua ilman mitään vaikeuksia. Laitoin siis uuden Java-ohjelman kun kone sitä suositteli. Hoksasin sentään 'kysyä'. Vasta sitten latasin. Ja nyt sitten pitäisi poistaa!!! Mitä te olette tehneet?

Maailma on aina vaan muuttuvassa tilassa ja me sen mukana. Välillä vaan vauhti päätä huimaa ja soisi edes pienen pysäyksen olevan mahdollisen. Saisi hengähtää ja katsella mitä tulikaan opittua ja nautia sen oppimisen hedelmistä.

3 kommenttia:

 1. Kyllä on helluunen kortti ja ihanan raikkaat värit!! Tykkään myös sinisestä...

  Kiitos Mervi.

  Leila

  VastaaPoista
 2. Veikeä kaunis kortti :)
  Joskus pännii tämä nettimaailma, kun kaikkea ikävää syötetään maailmalta jatkuvasti koneillemme. Minä poistin vaan käytöstä javat ja kaikki ei sitten aina näy kunnolla. Otan sitten taas käyttöön välillä. En tiijä mitä oikein tekis. Tuostahan ne löytyy Työkalut- lisäosat.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!