Lukijat

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kukkia lintuhäkissä ja perhosia

Kun löytää kauniita papereita ei niitä millään raaskisi käyttää! Hullua eikö vain? Tämä kortti syntyi kylkiäisenä haastekortille joka ei oikein miellyttänyt itseäni.
Tälläisenä pidän tästä enemmän! Vain kaunis paperi ja siitä leikattuja perhosia ja toisesta paperista vielä lisää. Mariposa-lehtiö on täynnä toinen toistaan kauniimpia papereita, lähes kartonkeja, niin paksuja en ovat.

Perhosillekaan ei tarvitse laittaa tukipaperia! Lehtiö on kokoa 30 x 30 ja jokaista mallia on kaksi joten eiköhän perhosia ja lintuhäkkejä vielä nähdä kortteina tuonnempana.
---
Aikamoinen ukkosmyräkkä huiskaisi yli mäkemme. Iso koivu heilui hurjana ja näytti jo siltä, että myrskystä kehittyy kerrassaan kauhea. Onneksi se meni ohi melko nopeasti. Ukkonenkin väistyi vihdoin vaan nyt kuuluu taas vaimeaa murinaa.

Ei kai se vaan tule takaisin riehumaan? Ehdin jo ottaa kaikki johdot pistokkeista ja laittaa taas takasin...
En yhtään tykkää ukkosilmasta. Suorastaan pelkään kovaa jyrinää ja salamat saavat sydämen läpättämään pelosta. Kun on nähnyt mihin ukkosilma pystyy pelkää aina pahinta.

Vaan lämmintä on yhäkin sateen jälkeen mittari näyttää 23 astetta!

Ehdin aamupäivällä pestä pyykkiä ja saada ne kuiviksikin ulkona. Ajelin nurmikon, eikös se ole tyypillistä sunnuntai puuhaa? Olisin jatkanut sitä ajelemista vaan polttoaine loppui sopivasti. Pikaisena pesuna kaadoin sadevesisankoista vettä päälleni pihassa.  Kaukana naapureista,  maalla asuvana, sellaistakin voi harrastaa ilman, että joutuu virkavallan kanssa tekemisiin :)

Onneksi armaani tuli kotiin ensimmäisten pisaroiden alkaessa tippua taivaalta. On paljon turvallisempi olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!