Lukijat

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Yksisarvinen ja linnanneito

Simon Says... Make it Sparkle - Laita kimallusta
Paper Shelter #168   Make it Digital
Capricorn and Young Lady
Kun eilinen kortti oli poikaselle on nyt tyttösen vuoro saada kortti. Kimallusta niin raamina, kuin kuvan taustalla ja itse kuvassakin. Kimaltavatpa vielä timantitkin kukan keskustana ja kukan terälehtien kärjet!

Satumaailmassa ollaan yhä vaan.

Alimmaisena lilaa paperia jossa hopeisia kimaltavia juovia. Sitten kukkapuskan käärepaperista ruusukuva joka jää varsinaisen kuvan alle. Värittelin Paper Shelterin digileimakuvan uutukaisilla metallihohtoisilla värikynillä joita löysin Savonlinnan reissulla Suomalaisesta Kirjakaupasta.
***
Armas rakentelee terassia ja aina silloin tällöin pyytää minua pitelemään pitkää puuta toisesta päästä. Olen siis hyvin tarpeellinen! Muun ajan olen käyttänyt tasapuolisesti ristikon täyttämiseen, kortteiluun ja syömiseen :)

Kesäkeitaalla kävin levittelemässä kuivumaan torstaina kastuneen suojapeitteen. Eilen ei enää illalla ollut järkevää sitä tehdä. Yön aikan ei olisi kuitenkaan kuivunut mutta tuuli olisi voinut viskata sen ties minne! Kohta käyn kääntämässä toisen puolen iltaaurinkoon päin ja ennen nukkumaan menoa taittelen sen ja vien suojaan meteorologien uhkaileman tiistaisen sateen varalle odottelemaan käyttöä.

Ainakin puutarha tarvitsisi kipeästi vettä, eikä minulla olisi sitä vastaan mitään, varsinkin jos sataisi yöllä ja ilman ukkosta! Voisi ihan mieluusti sadella joka yö vaikka!

Kannettu ja kukille kaadettu vesi ei ole riittävä näillä helteillä vaan kukkaset nuokkuvat ja palavat ja ruskettuvat armotta auringon paahteessa. Vain kaikkein kuivuudenkestävimmät lajikkeet sinnittelevät vielä, kuten päivänliljat ja ukonhatut ja malvat, kuunliljatkin kellastavat lehtiään ja pudottelivat kukat kukkavanoistaan pika vauhtia.
Muutama perhonen on lennellyt pihapiirissä pitkästä aikaa.

1 kommentti:

  1. such a pretty card :) thank you for playing along with simon says stamp wednesday challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!