Lukijat

perjantai 23. toukokuuta 2014

Ylioppilaalle ruusukortti

I Love ProMarkers # 220   Anything Goes - Kaikki käy
Congrats!
Musta tuntuu olevan nyt suosikkivärini :) Johtuneeko kaikesta väri-iloittelusta luonnossa, että silmä lepää välillä tummemmassakin. Vaan nyt alinna valkokukkaista mustaa.
 
Raamitin hopeisella röpelöpintaisella kartongilla varsinaisen kuvan tai oikeastaan kuvakollaasin. Kasasin alle ruusukuvan nuotteineen ja teksteineen, päälle pianonkoskettimia ja pitsisydäntä, sitten ääriviivoja myöten leikattu ruusu kuvassa olevan 'vääränvärisen' ruusun päälle ja vielä teksti ja ylioppilaslakki. Ruusun värittelin ProMarkereilla kuten tavallista.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Meadow Green, Forest Green.
***
Aamusella istuksittiin heti puuron jälkeen kiikussa kahvikupponen kädessä ja nautittiin Suomen suvesta. Linnut lauloivat ja kukat kukkivat ja tuomet tuoksuivat. Paitsi, että niiden tuoksua emme kumpikaan tunteneet, sen verran tuuli hiuskautteli niitä tuksuja poispäin :)

Täydellinen lomailma!

Vaan armaani istutti männyntaimia lähimetsään auringon porottaessa siniseltä taivaalta ja minä tein tilaa toiseen aittaan. Välillä käytiin juomassa ja syömässä ja taas hommiin. Kuumimpaan aikaan taukoa ja sitten armaaani kaivinkoneella tasoittelemaan hiekkoja.

Kukkapenkit vetävät puoleensa. Aina on poisnyhdettäviä rikkaruohoja! Tosin siinä samalla voi ihailla kauniita kukkia! Korttejakin piti tehdä kun oikein alkoi olla kuuma. Sisällä sentään hiukan viileämpää.

Kahvittelua illansuussa vieraan kera ja paljon istuskelua varjossa ulkona pitkin päivää.

Ei muuten jaksasi töitä, niitä vähiäkään, tehdä. Nyt sisälle kirjoittelemaan ja sitten ulos ajamaan nurmikkoa, kun armaani sai vempeleen vihdoin toimimaan. Olisi hän sen aikaisemminkin saanut toimimaan mutta ei ole ollut aikaa ennemmin. Siispä mukavaa alkavaa viikonloppua ja heips!

1 kommentti:

  1. A lovely card, very pretty design, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!