Lukijat

perjantai 9. toukokuuta 2014

Viiniä ja juustoa ja yllätyspostia roppakaupalla

Passion for ProMarkers Week 246   Yummy Food and Drinks - Hyvää ruokaa ja juomaa
Vine and Cheese
On juhla ja juhlajuomaa tarjolla, voisi olla viinirypäleitä ja juustojakin, kuten leimakuvassa, eikö vain? No joka tapauksessa nämä haasteen vaatimat elementit ovat kortissa. Alinna mustaa, sitten punaista kartonkia, sen kohokuvioin reunoiltaan. Pianokuvio uusimmasta lehtiöstä . 

Leimakuva saatu aikaa sitten, en edes muista keneltä. On ollut vaikea keksiä sille käyttöä. Nyt ihan nappi juttu! Napista puheen ollen, kukan keskellä metallinen kukka ja sen keskellä samettipintainen niitti. Lehdet  lähes läpinäkyvää, tummanvihreää kangasta.

Leimakuvan stanssasin soikion keskelle ja tummensin reunoja punaisella ja mustalla.Värittelyt ProMarkereilla.

ProMarkers: Ruby, Foret Green, Lilac, Blush, Oatmeal
***
Olikin oikein hyvä postipäivä! Sain ison litteän kirjekuoren ja keskikokoisen pullean kirjekuoren ja pienen pullean kirjekuoren. Että teillä olisi hyvä syy tulla kurkkaamaan blogiini toistekin, paljastan pienen kuoren sisällön vasta huomenna tai jopa sunnuntaina, kukapa tietää...!

Mutta ison kuoren sisältö sai minut ihan sanattomaksi ja sitä ei tapahdu kovin usein, voin vakuuttaa. Pidetäänpä jännitystä yllä hetkinen ja kerron mitä keksikokoisessa kuoressa oli. Sitä olin nimittäin osannut odottaakin. Olen nimittäin voittanut Pirjon päivien piristystä-blogin arvonnan ja nyt yllätysvoitto saapui.
... siis aivan ihania papereita ja näettehän tuon syötävän hauskan kirjepaperin! Eikä siinä todellakaan kaikki:
Ruusunauhaa! Blingejä! Leimasimia! Hopeapalloja! Kangaskukkanen joka kimaltaa! Lehtinauhaa! Pehmonarua! Niitinmallisia koristeita! Kukkakoristeita. Lilaa nauhaa! Voi hyvät hyssykät, kyllä minä olen onnekas ja onnellinen ihminen. Siis eihän onni ole kiinni tavaroista mutta se, että netissä tutustuu aivan ihaniin ihmisiin jotka pitävät arpajaisia joista voi voittaa kaikkea kivaa, se jos mikä saa hymyilemaään :) KIITOS!

Ja että olisin vielä onnellisempi ihanista uusista, tai tässä tapauksesta jo jonkin aikaisesta? voiko noin sanoa? ystävästä, sain jälleen kerran, ihan noin vain huvin vuoksi isossa litteässä kuoressa lahjaksi aina yllättävältä ystävältäni Aarresaarelta tälläistä:
Siis olen ihan sanaton!!! KIITOS! on aivan liian vähän mutta aloitan sillä. On aina jotenkin liikuttavan suloista saada postia jota ei ole osannut odottaa. Ei ole nimpparit, eikä synttärit, eikä mitään syytä. Hän vain on niin ihana ihminen!

Kuoressa tuli, kuten näette, hurjasti leimasimia ja kaksi CD-levyllistä kopioitavaa! Kirjeessä teippinä ja kirjekuoressa tarrana pöllöjä koristeina. Ainakin teippi on pakko irrottaa varovasti uusiokäyttöä ajatellen!

Jälleen kerran olen saanut huomata olevani ihka oikea sunnuntai-lapsi!

8 kommenttia:

 1. What a fabby card and so stylish with the piano look to the wine and fruit. Really lovely. Thanks for playing with us over at Passion for promarkers this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 2. Tervehdys!
  Laitoin yllätys kirjeet niin sinulle kuin anopillekin, aon ilo yllättää ystäviä.

  VastaaPoista
 3. Such a pretty card! I love the classy red and black combo you've used.
  Thank you so much for joining us over at Passion for ProMarkers this week! xo

  VastaaPoista
 4. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the image and your colouring is fab. Great papers too! Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. Fabulous! Love the image and the piano key borders! Thanks for joining us at A Passion for Promarkers this week, Juliexx

  VastaaPoista
 6. Jestas miten upea kortti...
  Sopisi hyvän punaviinin kylkeen....
  Ihanaa jos ilahdutti myös arpajaisvoitto
  ja tulevat käyttöön!!
  Sinä monitaituri loputtoman kekseliäisyytesi kanssa
  jos kuka ansaitsi voiton...
  Kyllä Nukalla oli taitavat kädet nostaa oikea arpa!!

  Ihanaa - aurinkoista kevättä
  - melkeimpä kesää... minä näpertelen nyt ulkosalla
  - pihalla riittää kaikenmoista!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!