Lukijat

perjantai 2. toukokuuta 2014

Tyttönen ja korillinen kukkia ja arvontavoitto

For a Friend
Toukokuu on oikea juhlien sumakuukausi. Omat rakkaat kuin myös ystävätkin täyttävät vuosia ja juhlivat saavutuksiaan. Niinpä yksi kortti ystävällekin valmistui sopivasti haasteen mallilla.

Penny Blackin tyttönen kukkakoreineen on valmis raameineen kaikkineen, sen kun vain värittelin! Alla kakkupaperi ja paperista pitsiä. Ihan alimmaisena ja toisenakin kerroksena valkealla kantattuna kukikasta lahjapaperia. Siitä sain värit leimakuvaankin.
***
Mukava yllätys oli huomata voittaneensa toisella puolella Suomea tapahtuneessa arvonnassa Pirjon päivien piristys-sivustolla! Kiitos tomeralle onnettarelle!
--
Kylmässä viimassa ei paljoa ulkosalla viihdy. Olenkin hipsutellut lähinnä siisteissä sisätöissä. Mitä nyt sen verran avoimelle ovelle, että olen nostanut ämpärillisen vettä silloin tällöin armaalleni sementtimyllyyn kaadettavaksi.

Ja juoksin autoon heti aamusta, kun kaupoille ostamaana lisää tarpeita remppaan...

Välillä olimme jopa maailman tavoittamattomissa, kun piti irrottaa nettijohto kaivurin tieltä. Meillä kun on sekä mokkula, että ulkona oleva lisäantenni, että edes jonkinlainen nettiyhteys toimisi.

Nyt sitten taas kaikki kohdallaan kun netti toimii ja saan yhteyden kaikkiin täällä oleviin. Hurraa!

2 kommenttia:

 1. Upea kortti.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Beautiful card!

  Thank you for joining the challenge at Sketchy Colors.

  Good luck!

  Hugs, Mette

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!