Lukijat

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äidille kortti Äitienpäivänä ja mummillekin

Ihan ensiksi oikein hyvää Äitienpäivää jokaiselle!
Lapsenlapsieni tekemä sydämellinen kortti!
***
P*skarteluhaaste #232   Kesän juhliin
Mothers get Roses today
Haastekorttiin käytin samaa pianonkosketin paperia kuin aikaisemmin viini ja juusto-kortissa. Nyt lisäsin sen päälle vielä nuottipaperia.
 
Kuvan leikkasin ääriviivoja mukaellen, että sain ruusukimpun erityisesti näkyviin. Teksti kirjoitettu Wordillä ja raamitettu mustalla.
***
Äitienpäivä alkoi mukavasti armaani tekemällä munakas aamiaisella, jatkui ilahduttavalla puhelulla lapseltani ja sitten hommiin! Ei passaa hienoa sadesäätä hukata lorvimalla, ei :)

On nimittäin erityisen helppoa kiskoa rikkaruohoja sateen kasteltua maan möyheäksi! Ja lapiokin upposi melkein itsestään, kun käänsin maata saadakseni kunnon uran nurmikon ja kukkapenkin väliin. 

Täytinpä kottikärryt kolmannekseen kivillä, enempää en olisi jaksanut kuskata, ja vein kivipesään. Ei se siitä paljoa täyttynyt mutta onpahan nyt ainakin yritetty... sitten lannoiterakeita joka penkkiin, haisevat kamalalle mutta ovat kukkien suosikkeja. Sade saa viedä niin tuoksun kuin itse aineenkin syvälle multaan juurien ruuaksi.

Sitten olinkin jo lähes läpimärkä ja oli hyvä juoda kupponen kahvia oikein kakun kera! Tosin ensin piti vaihtaa kaikki vaatteet tietenkin.

Vielä vähän puutarhanhoitoa ja roskien vientiä ja taas ihan märkänä. Eihän siitä työnteosta sitten enää mitään tullut kun sisään mentyä huiskaisin hyntteet koneeseen pesuun ja itseni suihkun alle puhdistumaan.

Armaani jatkoi vielä valuhommia, vaihtoi vain päällimmäistä eli takkia ja taas menoksi. Toisen lapsosen ilahduttava puhelu kesken ei minkään tekemisen sai maailman paremmaksi paikaksi.

Nyt armaani loikoilee hyvin ansaitsemallaan tauolla ja jos yhtään saan ohjeeksi antaa, aion pyytää unohtamaan työnteon tältä päivältä. Siis silleen nätisti vaan pyytäen. Ja keittelen vielä kahvitkin ja kakkua tarjoilen. Mitä luulette, onnnistunko?

Mukavaa juhlapäivän jatkoa, kakulla tai ilman!

1 kommentti:

  1. Sinulla näitä keksintöjä aina kortteihin riittää:-))
    Ai teillä onkin sadellut, meillä täällä aamun seljettyä paistoi aurinko...ja yllätyskin soitti ovikelloa eli poikani---siis aina soittaa---toikin ruusun, oikeen kaunnin.
    Myöhästä äitienpäivää sinulle vielä näin illan suussa:-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!