Lukijat

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ruusu ja paperipitsiä

Rose for You
Alimmaisena avattu vinoraitainen kirjekuori. Taiteen peittona paperipitsi. Toisen puolikkaan päälle laitoin lilan harsoverkon palasen.

Ruusuleimakuva stanssattu ja alla raamina samaa paperia kuin kulmat ja tuon huiskuhörhelön alla, myös perhoset lävistetty samasta lilanpunertavasta paperista. 

Perhosten selässä ja tekstin alla hopeahelmiä. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Kylässä kahvittelemassa ja maailmaa parantamassa. Tarjoilut ylihyvät kuten tavallista :) Kinkkukääröistä puolukkarahkakääretorttuun. Eikä ollut edes kenenkään nimi- tai syntymäpäivä. Heillä vaan on tapana tarjota sen seitsemää sorttia aina kahvin kera. Ainakin kun meidät on kutsuttu! Muutenkin ihania ihmisiä.

Tosi kiva välillä jutella isommalla porukalla vaikka viihdymmekin kahdestaan ja jopa yksinkin.

Yhä vaan jäätävä tuuli puhaltaa suoraan Jäämereltä ja saa hytisemään. Ulkona vain pakolliset kuviot ja kiiruusti sisälle lämpimään. 

Tänään uittelin eka kertaa leikatut palakuut. Niihin on jo alkanut kasvaa uusia somia pikkuruisia lehtiä. Sellasia vauvalehtiä :) Hengissä siis mitä suurimmassa määrin. Muut kukat saavat odotella sunnuntaihin tai jos oikein kovasti parkuvat niin perjantaihin...

Tänään oli ATC-päivä. Esille en niitä vielä laittanut mutta koht sillään varmaankin. Yhteen haasteeseen ja yhteen vaihtoon on jo valmiita, sen verran voin paljastaa.

Muuten päivä ihan OK kuten tavallista. Toivon mukaan sinullakin?

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisestasi inspishaasteeseen.
  Ihana kortti! Piti ihan katsoa ihmeissään, että niin on erilainen, kuin malli, mutta eipäs olekaan! taidokas, upea ja houkutteleva kortti.

  VastaaPoista
 3. Silmää hivelevä kokonaisuus, ei voi muuta sanoa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!