Lukijat

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hääkortti

P*skarteluhaaste #230   Ruokaa ja/tai juomaa - Food and/or Drinks
It's Your Wedding Day
Häitäkin vietellään näin keväänkorvalla ja kesällä aika tiuhaan. Niinpä laitan esille yhden sitäkin lajia. Ruusuista paperia alimmaisena  ja on niitä ruusuja tekstiosiossakin. Raamittelin tekstin lävistetyllä paperisella sydänboordilla.
Lisäsin pari sydäntä myös pikareihin joissa onnittelumaljat. Niissä kun lukee lontooksi morsian ja sulhanen, eikä se passaa näin suomalaisissa häissä. Skool kuitenkin :)
***
Kesäisissä tunnelmissa mekkosillaan viiletin tämän päivän pihalla askareissa! Tosi lämmintä ja aurinkoista koko ajan. Armas käyttelee kaivuria seinänvierustoilla ja jysäyttelee välillä niin, että talo tuntuu tärähtelevän. 
Ei kuulemma ole vaaraa, että keikahtaa kumoon koko mökki, vaikka seinien vierustoilla on parimetriä syvät kaivannot!
Uskomaton määrä multaa ja vielä uskomattomampi määrä hiekkaa nousee joka ruopaisulla isoiksi keoiksi pihalle ja puutarhanpuolelle. Esille nousevia kauneimpia ja pyöreimpiä kiviä olen kipannut tulevaan käyttöön kasalle.
Sunnuntaista huolimatta pesin työvaatteita ja kävin juuri hakemassa ne narulta. Ihanan tuoksuisia, kuivia pyykkejä oli kiva laittaa kaappeihin.
Kahvivieraskin kävi kurkkaamassa hommeleitamme. Hyvä syy pitää taukoa :) Minähän pidän tosi hyvän huolen taukoilusta mutta armasta pitää patistaa välillä istumaan ja jopa joskus onnistun suostuttelemaan hänet sohvalle pötkölleen selkää oikaisemaan siksi aikaa kun laitan ruokaa esille.

Jostain syystä TV ei toimi. Kaikki näyttää ulkona olevan kohdallaan ja johto ehjä. Onneksi ei ole mitään välttämätöntä katsottavaakaan! Siispä aikaa jää enemmän nettisurffailuun ja ristikkoon. Hyvä!

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!