Lukijat

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Neito kukkien keskellä

Allsorts Week 243   Vintage
Young and Beautiful
Kaksi paperia netistä muodostavat korttipohjan. Netistä myös kaunotar. Ympäröin hänet kukkasilla joita laitoin joka kulmaan.

Kukat leikkasin kirjeistä joita Merisini kirjoitteli minulle lähettäessään ATC-korttinsa. Hänen postituksensa sisältävät aina kauniin kirjepaperin vaihtuvine kuva-aiheineen ja otan ne talteen uutta käyttöä varten. Kuten huomaatte nytkin tulivat tarpeeseen :)
***
Ilma on lämmennyt ihan siedettäviin lukemiin.7 miinusta kuulostaa aika kivalta! Sitä mittarimme on näyttänyt  eilisestä alkaen, yölläkin! Vaan nyt jo varoittelivat netissä ja uutisissa, että kylmene, kylmenee... Olisi tästä voinut kauemminkin nautiskella.

Ulkona oli ihan kiva olla, kun ei hengitysilma keuhkoja pistellyt! Aurinkoa tosin kaipailin, vaan eihän kaikkea voi saada, kuulemma. En kyllä käsitä miksi ei voisi!!!

Koko päivän sai pitää valoja sisällä, niin paksussa pilvessä taivas oli keskipäivälläkin.

Olen kortteillut ja kokeilinpa tulostaan kuvia tapetillekin. Jahka saan niistä kortteja aikaiseksi, saatte nähdä tuloksia. Ovat vielä kosteita. Luultavasti vie jonkin aikaa ennenkuin tulostimen muste kuivuu muovia sisältävillä tapettipinnoilla - jos koskaan. En todellakaan tiedä kuinka käy.

Olen leikellyt uusimmasta saamastani tapettikirjasta sivuja pienemmiksi, että saan ne paremmin hyllyyn mahtumaan ja pois tieltä. Kannet veimme jo sekajätteisiin isoon kontainiin keskustassa käydessämme. Nyt vino pino uuden uutukaisia taustapappereita syyhyttää sormia tekemään lisää kortteja :)

2 kommenttia:

  1. Onpas tosi kaunis kortti ihanissa hempeissä sävyissä! Ihan tulee jo kevät mieleen. Nuo kukat ovat ihanat.. Loistavaa kierrätystä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!