Lukijat

perjantai 15. marraskuuta 2013

Taaperon joulu

I Love ProMarkers 194   Red and Green - Punainen ja vihreä
Merry Christmas
Mitäpä lapsonen ekasta joulustaan ymmärtää? Joulu on oikea ihmemaa kaikkine ihanuuksineen, kuuset ja kimaltavat pallot ja kynttilät ja valot ja koristeet ja tuoksut ja vielä lahjojakin...
 
Stanssasin piparireunaisella neliöllä leimakuvan ja värittelin ProMarkereilla. Lisäsin tavanomaisesta poikkeavan värisiä, eli tumman vihreitä lumihiutaleita ja niihin laitoin punaiset pienet timantit. Samoja timantteja myös lapsosen tonttulakin koristeessa ja lahjapaketin ruusukkeen solmussa.Koristeena kortissa huopakuusi. Sen koristeina pienet helmet, tähti  ja lankaa. Jouluteksti valmiina taustapaperissa kahteenkin kertaan näkyvissä.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Barry Red,Forest Green, Ice Grey2 and 4
***
Lisää lapsellisia joulukortteja aikamoinen pino. Tuossa yllä yksi niistä. En tiedä miksi nämä yksinkertiset tuntuvat olevan liikkuvaisinta lajia. Hyvä toki niin, sillä niihin menee vähiten aikaa!

Petyin tänään Tiimarin tarjontaan. Eilen tuli postia, että nyt on kaupat pullollaan joulutavaraa ja kaikkea kivaa saa puoleen hintaan. No se kaikki oli lyhtyjä ja kynttilöitä. Muut olivat oikeilla hinnoillaan eikä mitään alennuksia!!!

En ostanut mitään.

Täällä maalla ei ole mahdollisuutta käydä joka päivä erikoisliikkeissä, olemme ihan mainostajien armoilla. Enpä tiedä uskonko seuraavaa Tiimarin mainosta joka arvatenkin jonkun päivän päästä kolahtaa sähköiseen postiini ja lupaa taas maat ja taivaat...

Suomalainen Kirjakauppa sentään oli iloinen yllätys, kuten niin monesti ennenkin. Löysin akvarellilehtiön jossa paljon sivuja, liekö ollut 50 peräti ja hintalapussa 4.95 kassalla vielä kone ilomoitti että hinta vain puolikas! Kävin kiireesti pari lehtiötä lisää. Paperia kun kuluu melkoisia määriä ja lehtiöiden hinnat kipuavat pilviin.

Löysin sieltä myös timantteja aika erikoisessa värissä: hienostunut violetti on aika havinainen väri, eikö vain? Tässä kyseisessä tapauksessa timantteja oli sekä 'timantin' värisinä, että niitä liloja ja vieläpä pikkuiset neliöt malliltaan. Oli ihan pakko ostaa :)

Kun vielä kirpparilta löytyi bilehame ja pusero, sekä kaunis mustavalkea kankainen huivi kaulaan, kaikki parilla eurolla kappale, olikin hymy herkässä .

Koskaan ei arvaa mistä ja milloin löytöjä tekee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!