Lukijat

perjantai 18. lokakuuta 2013

Talvinen ATC kortti

Talviaika
Löysin vanhasta kirjasta piirroksen, värittelin punaiset tuvat, laitoin glossya ja kimalletta hankiin, katoille ja puihin. Leimasin kellon josta roikkuu timantteja! Lisäsin siihenkin kimalteita ja ne mokomat muuttuivat vihertäviksi! Kamalaa... mutta en sitä poiskaan saanut.
 
Leikkelin jääpuikkoja valkeasta kartongista rivin yläreunaan ja kimallutin sitäkin samoilla aineilla. Kumma miten väri muuttuu joillakin papereilla ja leimasinväreillä. Ei kiva ollenkaan, kun ei koskaan tiedä lopputulosta etukäteen.
 
Tosin joskus lopputulos on parempi kuin luulikaan mutta ikävä kyllä useimmiten ei.
***
Viime yönä hurja sade ropisutti peltikattoa niin, että heräsin siihen. Satoi ihan kaatamalla. Aamuun mennessä piha jo lainehti ja lisää, tosin hiukan hiljaisempaan tahtiin, satoi koko päivän. Iltapäivällä puoli neljän aikaan alkoi syksyn ensimmäinen lumisade!
Sain hyvän syyn ottaa kuva samalla myös pelakuista jotka siirsin ulkoeteisestä keittiön ikkunoille. Tässä niistä kolme ja taustana lumisade! Sitä lumisadetta ei kauaa kestänyt vaan silkkaa vettä tuli tihuutaen .

Perjantai on siivouspäivä - jos satun sillä päällä olemaan ja tänään se ihme tapahtui, eli imuroin oikein sohvat pois paikoiltaan siirrellen. Yleensä en vaivaudu niin paljoa vaan vetelen vain matoilta ja paljailta lattioilta mutta älkää kertoko kellekään, se on salaisuus!

Nyt sitten talo kiiltää puhtauttaan. Tosin matot saivat olla paikoillaan, ei sateella niitä voinut edes puistella portailta, niin tiuhaa tavaraa taivaalta pudotteli.

Roskien vientireissulla kävin tottakai postilaatikolla asti mutta turha reissu: Siellä ei ollut mitään, ei edes mainoksia...

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tykkään kortin jääpuikoista! Kivasti ideoitu.

    VastaaPoista
  2. Ihanan kellokortin teit ja ideahan on aivan mahtava.
    Kiittää hän ja niiaa jälleen.
    Mukavaa sunnuntaita!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!