Lukijat

perjantai 11. lokakuuta 2013

Romanssi Vintage tyyliin

Sugar Creek Hollow #71   Romance - Romanssi
Is this what they call Love...?
Romanttisissa tunnelmissa ollaan ainakin kortissa :) Salskea nuorimies on ojentanut juuri kainolle mielitietylleen kukkasen, yhden ainoan vain ja saanut lempeän ja kaipailevan katseen palkakseen. Neitokainen hymyilee ja sydän läpättää. Ah, eikös vain olekin romanssi meneillään...
 
Alimmaisena aiheeseen sopiva Romanssi.lehtiön paperi ruusuineen ja kimalluksineen. Kuvan alla kopio pussilakanakankaasta, kas kun siinä sattui olemaan sydämiä! Piparireunaa leikattuani olen tarkkana tyttönä pannut palaset jemmaan ja nyt ne pääsivät kanttaamaan kuvan ala- ja yläreunaa. 

Alle sujautin puolikkaat paperipitsistä, mistä nekin lienevät jääneet tähteeksi? Puolihelmiä sinne tänne ja romanssi voi alkaa kukoistaa!
***
Aurinkoista ja sinitaivaista syyspäivää! Ei kuitenkaan ole kovin lämmintä mutta mikäs on ulkosalla kuljeksiessa kun kaikkialla on kultaa! Sitä sataa tielle kun tuulenpuuska heiluttelee puiden oksia ja sitä on puissa ja maassa minne vain katseensa kääntää. Kaunista.

Pikapikaa keskustassa kun kimppakyydin sain. Ehdin kipata kirjat Kirjastoon mutta en uusia jäänyt etsimään. Postissakin vain laitoin laatikkoon valmiin kirjekuoren merkkeineen. Ruokakauppa vei eniten aikaa mutta sinnekin olin jo valmiiksi tehnyt ostoslistan joten ripakasti pääsin rahoista eroon kassalla :)

Ei kai ihan tulenpalava kiire ollut mutta ei kovin mielellään odotteluta jos on toisen kyydissä. Kiva kun sellainen mahdollisuus tarjoutuu. Ei tarvitse monella autolla matkata samalle asialle.

Kotosalla olen jo pari päivää tehnyt poistosiivousta joka olisi kyllä pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Kummasti kertyy paperia ja muuta oheiskamaa kortteillessa ja joka paikka alkoi olla lastattuna paperisilpulla. Melkein muovikassillinen ihan liian pientä silppua paloi iloisesti uunissa puiden kera ja nyt olen paremmin  selvillä siitä, millaisia paperipalasia minulla on!

Muutamia nauhanpätkiä ja muita kummia säästämisiä meni sekajäteeseenkin, ei tosin ihan niin suurta määrää sentään kuin papereita. Vielä pitäisi käydä läpi vanhoja askartelulehtiä. Niistä on heitettävä useimmat pois, ei mihinkään mahdu enää uusia muuten. Lähinnä olen ostanut englantilaisia lehtiä, niissä kun on aina mukana kylkiäisenä papereita ja leimasimia. Ne kylkiäiset olen käyttänyt mutta lehdet ovat kasoina mikä missäkin viemässä tilaa.

Ajattelin selata ne läpi ja säästää vain sellaiset joissa on jotain tekniikkajuttuja ja muuta tarpeellista johon palata ja pian ajankohtaiset joululehdet ehkä myös. Jos joku haluaa niin voin toki antaa lehtiä ihka ilmaiseksi postimaksua vastaan.

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanasti kuvailit pariskunnan tunteita <3 Minä tykkään vieläkin luoda pienen tarinan tekemäni kortin ympärille :) Mukava huomata, että joku muukin sitä harrastaa! Kaunis ja romanttinen on kyllä korttisikin!

  VastaaPoista
 2. Love your vintage image, great card!! Thanks so much for joining us at Sugar Creek Hollow!

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card and your vintage image is so lovely! Thanks for sharing with us at Sugar Creek Hollow.
  Amelia (DT SCH)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!