Lukijat

maanantai 21. lokakuuta 2013

Retroa isälle

For Dad!
Toistoa kortissa pilkut. Niitä taustapaperissa ja nojatuolin  ja isukin pöksyjen kankaassa ja jalkajakkarassakin, tosin pienempiä ja aika tiiviisti!

Korttipohja karheaa hopeakartonkia. Samasta kartongista raami kuvalle. Mustavalkeasta Papermania lehtiöstä kukkakuvioinen paperiliuska kuvan alle antamaan vähän juhlavuutta.

Kortissa ei saanut olla krumeluureja, ei kukkia eikä värejä. Toiveena oli retro kuva.
***
Kosteaa maanantaita!
Vesi tippuu räystäiltä mutta polut ja tiet pysyttelivät sitkeästi valkeina. Kylmä pitää otettaan.

Eilen juhlittiin synttäreitä pohjoisempana, siellä lunta selkeästi enemmän. Aurinko paistoi koko päivän ja oli tosi kiva ajella ja.kauniita vaaramaisemia ihailla auringonkilossa, mikäs sen mahtavampaa!

Tosin loppupätkän tiet kapeita ja mutkaisia ja mäkisiäkin mutta niihin täällä kotikulmillakin on totuttu. Kas kun tie Simpleen keskutasta tänne meille on laitettu niin monelle mutkalle kuin mahdollista ja pari vielä päälle :)
 
Kun ajelemme maisemareittiä Parikkalan puolelta tänne kotiinpäin Melkoniemen kautta, onkin tosi hämmentävää nähdä mutkan merkki. Se tulee vasta jokusen kilometriä ajettuaan tosi mutkaista tietä pitkin! Vaan se merkki on syytä ottaa tällä tiellä ihan tosissaan, sillä sen jälkeen alkaakin mutkien mutkat!!
 
Talvikelilla on, jos mahdollista, parempi ja turvallisempi ajaa keskustan kautta kotiin ja pitää kieli keskellä suuta ja kadet tukevasti ratissa.

2 kommenttia:

  1. Onpa tosi tyylikäs kortti jälleen.

    Meillä on edelleen lunta 15 cm. Perjantaina kahlasin autolla 54 kilometrin työmatkan auraamatonta tietä. Olin aivan voipunut kun pääsin perille.

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän hieno ja tyylikäs kortti. Asettelu toimii ja värit ovat ihanan hillityt. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!