Lukijat

torstai 31. lokakuuta 2013

Kylä hankien keskellä -Joulurauhaa

It's all about Vintage and Beuty #55 -Sande: Käytä ainakin 3 leimasinta - Use at least 3 Stamps
Peaceful Christmas
Leimailin kylämaiseman suoraan pilkulliselle paperille. Värittelin vähän sieltä täältä ProMarkereilla. Leimailin kaksi vai liekö vallan kolme suurta kuusta oikealle reunalle ja leimattua on tekstikin, eli kolme leimasinta oli käytössä! Alunperin oli tarkoitus leimailla lumihiutaleitakin mutta näin mielestäni parempi. Hiutaleleimasimeni ovat aika isoja...

Kimalleliimaa ja valkeita kimaltavia hippusia vähän joka puolella, tosi paljon kuusissa. Näkyy ehkä paremmin lähikuvasta:
No eipä taida paljoa auttaa. Minä ja kamera, emme oikein puhu samaa kieltä, sori.
***
Huomenna aikaisin aamulla hyppään junaan joka vie minut lapseni ja lapsenlasteni luo Hämeenlinnaan. Tai siis ei se juna vie sinne asti, vaan vaihdan junaa Lahdessa ja sitten vielä vaihto Riihimäellä ja se juna vie minut rakkaiden luo!

Lauantaina menemme jossakin kokoonpanossa Lahden käsityömessuille johonkin aikaan. Siellä toinen lapsoseni on töissä omalla osastollaan miniäni kanssa. Luvassa siis perhetapaaminen :)

Ehkäpä näen siellä jonkun kortteiluystävänkin? Onko kukaan menossa messuille lauantaina? Olisi kiva moikata! Minut tunnistaa mustasta Koukussa Kortteihin kassista (musta kangaskassi, aika iso ja siinä logossa kaksi K-kirjainta) jos ei blogikuvan perusteella :) Saa nykäistä hihasta oikein mielellään!

3 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kortti!
  Ihana idea tuo suoraan pilkulliselle paperille leimaaminen. Aina oppii uutta meikäläinenkin kun näitä ihania kortteja katselee :)
  Kiva kun olet mukana Vintage- haasteessa.
  Halauksin Merkku

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis.

  Hyvää Pyhaäinpäivää ja leppoista viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ! Upeasti leimattu maisema kuusineen !

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!