Lukijat

tiistai 22. lokakuuta 2013

Autoilua Vintage-hengessä

It's all about Vintage and Beauty #54   Ajoneuvoja - Vehicles
She've got a driving license today!
Ajokortti komistaa taskua ja ajelulle on päästävä heti, tottakai. Liekö ennnen vanhaan ollut ajokorttipakkoa tai edes opetusta, mene ja tiedä mutta tämä kortti menee neitokaiselle joka sen taskuunsa sai.

Alimmaisena mustavalkeaa ruusuvellumia valkean korttipohjan päällä, sitten koukeroista kohokuviota kauniissa pakettikortissa, siitä näkyy vain sivukoukerot. Kullanvärinen ruusupaperi ja taas mustavalkea ruusupaperi muotoon leikatun kuvan alla. (Livenä juhlavamman näköinen!)
***
Kävinpä kynsilakkakorukurssilla tänään, kun tuossa viereisessa Parikkalan kunnassa sellainen järjestettiin. Parissa tunnissa tehtiin koru miten kuten valmiiksi. Eniten aikaa vei lakkojen kuivuminen ja sillä aikaa yritimme tehdä punotun nauhan, erityisen vempeleen avulla. Tarvittiin 2.5 metriä nauhaa, enempää en siitä osaa sanoa kuin, että aikaa meni ja virheitä sattui...

No koru on nyt tehty, ei siitä kovin kummoista tullut mutta tekniikka jotenkuten hahmottui sentään. Saa nähdä tuleeko kokeiltua kotona korun tekoa, ainakin se punottu nauha saa jäädä unholaan. Minun kädenjälkeni kun on niin neulomuksissa kuin muissakin sellaista 'tiukkaa, löysää, virhe, löysää, epämääräistä'...

Koko päivän on paistanut aurinko ja on jotenkin lämpimämpääkin vaikka mittarista sitä ei vielä huomannutkaan. Vesi tippui räystäiltä ja oli ihan keväisen tuntuista! Mieluummin lisää tälläistä jos minulta kysytään.

1 kommentti:

  1. Siinäpä mennään todell akieli keskellä suuta. Hauska kortti! Kiitos osallistumisestasi Vintage and beautyn haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!