Lukijat

tiistai 10. syyskuuta 2013

Haikea neito lempi mielessään

Inspishaaste !7   Vintage ja tunnetilasi (molemmat tai jompikumpi)
Love feelings in Vintage stile
Tätä korttia tehdessä ajattelin aikoja jolloin olin nuori ja rakastunut.Vaikka aikaa on kulunut paljon tuosta ihka ensimmäisestä rakkaudesta, on tunne yhä kuin uusi! 

Siitä haikeudesta, rakastumisen pakahduttavasta tunteesta, sen kaikenkattavuudesta puhuvat yltäkyllänen kukkien runsaus kortissa. Lila on kaipauksen väri. Vihreä nuoruuden ja toivon. Rakkaus ja romantiikka. Pitsi jos mikä on romanttista, sitä kuvan ala- ja ylälaidassa.

Nuoruuden kaikkivoipaisuutta kuvaa perhonen. Se lentelee kukasta kukkaan vailla huolta huomisesta.
***
Selvästi syksyisempi sää. Juuri sopiva lehtien haravoimiseen! Ei liian lämmintä, ei tuulista, eikä edes aurinko yrittänyt viekoitella ajatuksia lekotteluun :)

Sain haravoitua ison koivun ympäriltä nurmikon aika puhtaaksi. Kokeilen lehtikasojen maatumisnopeutta. Laitoin nimittäin kaikki haravoimani kukkapenkin taakse, sireenipensaiden ja kukkapenkin väliseen uraan, jota olen koko kesän pitänyt lähes rikkaruohottomana ja katkonut kaikki sireenin juuret jotka yrittävät vallata kukkapenkkiä.

Onhan kuolevissa lehdissä paljon mitä kasvit voivat käyttää hyväkseen joten jospa ne maatuisivat syksyn aikana ja keväällä kuopassa olisi multaa! Ja jos ei ole niin ainakin sen päälle voi laittaa lisämultaa ja vallata näin lisätilaa kukille... ehkä.

Muuten ei ulkona tehnytkään mieli pitkään viivytellä, siis seisoskelemassa tai kiikussa istuksimassa. Oli ihan liian kylmä. Jopa sisälläkin on liian kylmä jos paikalleen jää pitemmäksi aikaa. Siispä olen imuroinut koko huushollin, jos en nyt suorastaan lämpimikseni niin ainakin melkein.

Hain puita ja ihan eka kertaa laitettiin uuniin tuli. Ehkäpä se sen verran lämmittää, että illalla on hyvä mennä nukkumaan... Huomenna lämmitetään lisää ja vähän isommalla puumäärällä. Kyllä se siitä vähitellen alkaa tiilikasa kuumenemaan!

4 kommenttia:

 1. Herttinen, kun taas kerran yllätyin, kuinka kaunis, runsas ja hillitty kortti täällä odottikaan!
  Tarinasi tuo mukaan sitä, mikä saa korttisi vielä enemmänkin hehkumaan. Posket punaisina. Muistoja ensirakkaudesta. syksyn koleina iltoina sauna ja takka olisivatkin ihania. Meillä ei takkaa ole, mutta sauna saadaan vihdoin, joten täpinöissäni olen. :)
  Kiitos mukana olosta! Onnea myös arvontaan!

  VastaaPoista
 2. ONpa kaunis, tyylikäs ja yllätyksellinen kortti - ja tarinointi!

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti. Nauratti tuo nuoruuden kaikkivoipaisuus. Minä olen ihaillut syksyn värejä tänä viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. WAU! Ihastuttavat värit kortissasi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!